Share

Galapagos aan land

De Galapagos vanuit lodges

De Galapagos archipel voor de kust van Ecuador is onvergetelijk. Nergens in de wereld staat u van zo dichtbij oog in oog met reuze-schildpadden, leguanen, zeeleeuwen en vele endemische vogelsoorten. Bij onze Galapagos landarrangementen verblijft u aan land en maakt land-en zee-excursies naar de verschillende eilanden. We raden deze reisvorm ook aan voor kinderen. Deze arrangementen zijn ook goed te combineren met een cruise.

Accommodaties op de Galapagos

Er zijn drie accommodatie-vormen:
  • U verblijft in een luxe eco-tenten kamp op Santa Cruz eiland, waar gasten comfortabel kamperen terwijl ze de natuur op zijn puurst beleven. Er zijn slechts 9 luxe tenten met prachtig uitzicht en een centrale lodge met zwembad. In de directe omgeving is al veel te beleven, het kamp ligt bijvoorbeeld tegen het schildpadden reservaat aan. Tijdens uw verblijf worden er land- en bootexcursies aangeboden om de wonderlijke wereld van de Galapagos te ontdekken.
  • U verblijft in drie prachtige lodges op verschillende eilanden. Bij deze reisvorm van eilandhopping zult u de natuur van heel dichtbij ervaren met speciaal ontwikkelde activiteiten. 
  • U verblijft in het het Finch Bay Eco Hotel op Santa Cruz eiland. Vanuit het comfortabele hotel worden landexcursies maar ook dagexcursies per boot gemaakt naar de omringende eilanden.

Welke vorm van accommodatie u ook kiest, een verblijf op de Galapagos eilanden staat garant voor een unieke ervaring.

Inspiratie voor Ecuador en Galapagos

sluiten