Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Paraguay REIZEN

Het vergeten deel van Zuid-Amerika

Paraguay is een verlaten land zo groot als Californië waar u weinig toeristen zult tegenkomen. Het is het land van de Mennonieten, de Jezuïeten en het Grand Chaco gebied. Asuncíon, de hoofdstad van Paraguay, ligt precies op de grens met Argentinië. Hier treft u een chaotische mix van oud en nieuw; hoog opkomende gebouwen, drukke winkelstraten en groene vlaktes. Pak het paardenkoetsje om u te verplaatsen naar het bekende 'Museu del Barro'.

Vaar door de jungle over de Rio Paraguay, deze rivier doorsnijdt het hele land en verdeelt het in oost en west. In het oosten treft u groene savanne, in het westen moerasgebied. De rivier is de hoofdroute voor transport tussen Asunción en de kleinere stadjes rond de rivier. Geniet van de prachtige nationale parken; Cerro Cora National Park, het grootste beschermde natuurgebied in Paraguay, opgericht om ontbossing in Paraguay tegen te gaan. Een gebied bestaande uit droog tropisch bos en savanne, een oase van rust. En het Ybycuí National Park, het overgebleven gedeelte van het subtropisch regenwoud. Hier maakt u prachtige wandelingen door een heuvelachtig landschap met dichte jungle vol beekjes, watervallen en meertjes.

In Trinidad vindt u de overblijfselen van Jezuïeten nederzettingen. De best bewaarde ruïnes van een Jezuïeten nederzetting zijn op een heuvel dichtbij dit dorp te vinden. Toch zijn het de mensen uit Paraguay zelf die uw hart zullen stelen. De bevolking van Paraguay is ontspannen, vriendelijk en nieuwsgierig.

RONDREIZEN DOOR Paraguay

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen? 

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top