Share

Hawaï

Aloha!

Pacifisch wonderland Hawaï bestaat uit honderden paradijselijke eilanden waarvan alleen de grootste bewoond zijn. Het herbergt gouden stranden, surfplekken van wereldklasse en uitzonderlijk natuurschoon. Voeg daar de rijke culturele geschiedenis en een ontspannen levensstijl aan toe en u heeft alle ingrediënten voor een droombestemming. 

In metropool Honolulu op Oahu vindt u nog het van pracht en praal vergeven Lolanipaleis van koning Kalakaua, berijdt u epische golven voor Waikiki Beach en bezoekt u oorlogsmonument en zeemansgraf de USS Arizona in Pearl Harbor. Op Kauai, het ‘eiland der tuinen’, danst u de hula in druppende jungle, baadt u in kristalheldere watervallen en hiket u over ruige kust waar golven tegen de metershoge begroeide kliffen slaan.

Volg op ‘Eiland der valleien’ Maui de Road to Hana, een kustweg die slingert langs hippiedorpen, watervallen, verlaten stranden en jungle. Beleef de zonsopkomst vanaf de Haleakala krater; zodra de eerste zonnestralen over de bergen schijnen waant u zich in een caleidoscopisch maandlandschap.

Adrenaline junkies bedwingen op Big Island de nog actieve vulkanen in Hawai’i Vulcanoes N.P., waarvan Kilauea met zijn voortdurende lavastroom de spectaculairste is. Breng ook een bezoek aan een koffieplantage voor u zich overgeeft aan de zon op het iconische Hapuna Beach om te luieren, zwemmen, snorkelen, eten, surfen en… repeat.

Bekijk accommodaties bij deze bestemming
sluiten