Chobe under canvas

Luxe semipermanent kamp in Chobe NP
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Chobe under canvas

Authentiek “back to basis” kamp met slecht 6 Hemmingway safari tenten

Chobe under canvas is een authentiek tenten safari kamp omringd door de natuurlijke wonderen van het Chobe National Park. Verscholen in de schaduw van een dicht bos bevinden zich zes comfortabele canvas tenten die een intieme cluster van warmte en comfort vormen. ’s Nacht luistert u naar de wilde dieren die over de dierenpaden langs de tenten zwerven en ’s morgens ontwaakt u met vogelgezang en de zoete geur van ochtenddauw op het struikgewas. Neem plaats op de kleine veranda en geniet van het bushleven.

Onder het waakzaam oog van deskundige gidsen maakt u ochtend en middag gamedrives, te voet door de buitengewoon rijke en gevarieerde fauna en flora of met de boot over de Chobe rivier opzoek naar drinkend wild.

En na alle spannende wildervaringen?

Smaakvolle Pan-Afrikaanse gerechten worden vers bereid op open vuur. Deze worden geserveerd in de eetzaal, onder de fonkelende Afrikaanse sterrenhemel of ergens in de bush, een diner met kaarslicht. Heerlijk nagenieten bij het kampvuur. Een ruim tweepersoonsbed opgemaakt met fris beddengoed, een heerlijke verwelkoming voor vermoeide ledematen na een lange dag vol ontdekking.

Midden in de natuur genieten van de ontspannende eenzaamheid van het Afrikaanse landschap, bij Chobe under canvas beleeft u het avontuur van uw leven!

Tips en tops van Chobe under Canvas:

 • Semipermanent kamp gelegen in het hart van het Chobe National Park
 • Authentiek “back to basis” kamp met slecht 6 Hemmingway safari tenten
 • Ruim tweepersoons met bed met fris beddengoed
 • En-suite badkamer met emmer douche
 • Persoonlijke service door vriendelijk en warm team
 • Thuisbasis van grote concentraties olifanten
 • Met een speciaal aangepast voertuig de weelderige de oevers van de Chobe verkennen
 • Ontdek badende olifanten, proestende nijlpaarden en prachtige kuddes rode lechwe, puku, zebra, sable en roan antilopen
 • Bewonder leeuw, hyena, luipaard, wilde hond, civet en caracal
 • Opvallende kolonies bijeneters, watervogels waaronder vele soorten eenden en de zeldzame red-billed pratincole, reusachtige ijsvogels, goliath reigers, duizenden parelhoenders en francolins en visarenden, een waar paradijs voor vogelliefhebbers
 • Tijdens een ontspannen boottocht over de Chobe rivier drinkend wild spotten bij zonsondergang
 • Kinderen +12 jaar welkom

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

INSPIRATIE VOOR Chobe under canvas

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top