Little Vumbura

Charmant en magisch safarikamp

Little Vumbura

Allround Okavango ervaring

Het charmante tentenkamp Little Vumbura, gelegen op een bebost eiland in het uiterste noorden van de Okavango Delta, is omringd door ondiepe en diepe waterwegen met toegang tot open vlaktes en bos. Little Vumbura combineert het beste van beide werelden - land en water.

Elke luxe tent is zeer ruim opgezet en beschikt over een slaapgedeelte en een en-suite badkamer. Een lange houten loopbrug leidt tot het centrale gedeelte. Na een indrukwekkende safari is het heerlijk uitrusten in de zachte blauwe sofa’s of afkoelen in het kleine zwembad terwijl wilde dieren voorbij wandelen.

De belangrijkste activiteiten zijn safaritochten in een prachtig en gevarieerd landschap. Met een open 4x4 voertuig door de savanne op zoek naar red lechwe, sabelantilopen of ander wild. Tijdens een nachtsafari kleine roofdieren spotten. Met een ervaren gids te voet door de natuur en ondertussen vogels observeren, een onvergetelijke ervaring. Met de mokoro door ondiepe wateren varen, is de natuur beleven vanuit een ander perspectief.

De maaltijden worden geserveerd aan de lange eettafel in de eetzaal of in de boma onder een fonkelende sterrenhemel. Sluit uw dag af bij het knapperende kampvuur met een laatste slaapmutsje en fantastische verhalen.

De belangrijkste attracties van Little Vumbura? De privacy, zijn grote wilde dieren en een geweldige allround Okavango ervaring! 

Tips & tops van Little Vumbura:

 • 6 zeer comfortabele tenten voor maximaal 10 gasten
 • En-suite badkamer met openlucht douche
 • Veranda met eindeloos uitzicht over de Okavango Delta
 • Huwelijkssuite met eigen dompelbad en spectaculair uitzicht
 • Afkoelen in het kleine zwembad of een boek lezen in de bibliotheek
 • Bekend om zijn grote populatie leeuwen, olifanten, luipaarden, buffels en waterbokken
 • Wilde honden trekken regelmatig door de concessie
 • Safari’s te land met een 4x4 open voertuig of op verzoek te voet
 • Excursies door ondiep water met de mokoro of een tocht door het diepe water met de motorboot
 • Eén van de beste gebieden om Tiger Fish, Brasem en Tilapia te vangen
 • Nachtsafari’s zijn niet mogelijk bij extreem hoge waterstanden
 • Gedurende het hele jaar is het hier uitstekend om vogels te spotten zoals Pel's Fishing Owl, Wattled Crane, Slaty Zilverreiger, tjilpende Cisticola, Little Bee-eater, Fan-tailed Widowbird en eventueel Rosy-throated Longclaw
 • Little Vumbura is een van de twee camps die luchtballonsafari's boven de Okavango Delta aanbiedt (beschikbaar van april - september)
 • Alleen toegankelijk via 4 minuten durende boottocht
 • Kinderen welkom +13 jaar

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Little Vumbura

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top