Savute under Canvas

Perfecte balans tussen luxe en pure eenvoud
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Savute under Canvas

een authentieke “Out of Africa” ervaring

Het exclusieve Savute under canvas ligt in een afgelegen grasveld van het beroemde Chobe National Park. Ongerepte natuur, een adembenemend mooie omgeving en wilde dieren vormen het decor voor dit klein semipermanente kamp.

Vijf traditionele safari tenten zijn gemaakt van groen canvas met gaasramen en zijn toegankelijk via een ritsingang. Een tweede canvas dak zorgt voor extra schaduw. Neem plaats in de kampstoelen en geniet van de omliggende bush met zijn bewoners.

Tijdens game drives in een open 4x4 voertuig in de vroege ochtend en late middag verkent u mopane bossen en acacia savanne en doorkruist u open vlaktes waar grote kuddes zebra’s en tsessebe vertoeven. Vogelliefhebbers spotten koppels mooie kleine karmijnrode bijeneters, rollers, torenvalken, plevieren, zand korhoenders, groepen ooievaars, lepelaars en koritrap.

Het vriendelijke personeel verzorgt heerlijke huisgemaakte maaltijden en traditionele bush diners onder een fonkelende sterrenhemel. Sluit uw dag af bij het kampvuur met een heerlijk glas wijn.

Savute under canvas biedt een authentieke “Out of Africa” ervaring, de perfecte balans tussen luxe en pure eenvoud.

Tips en tops van Savute under canvas:

 • Semipermanent kamp met slecht 5 ruime luxe tenten in Hemmingway stijl
 • Ruime tweepersoonsbedden opgemaakt met kwaliteitsbeddengoed
 • En-suite badkamer met emmer douche
 • Vriendelijk personeel
 • Heerlijke traditionele bush maaltijden
 • Dineren onder de sterren
 • Activiteiten vinden plaats tussen zonsopgang en zonsondergang onder begeleiding van zeer bekwame en deskundige gidsen en trackers
 • Dit gebied is ook bekend om zijn olifantenpopulatie
 • Tijdens de ochtend game drive roofdieren zoals leeuw, hyena, luipaard, jachtluipaard en wilde hond observeren
 • Impala, koedoe, eland, roan en sable bewonderen op namiddag gamedrive; waterbokken worden gespot in gebieden met dikkere vegetatie
 • Een paradijs voor vogelliefhebbers
 • Kinderen +12 jaar welkom

Rondreizen door Botswana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

FOTO'S

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top