Land van de Lobi

De Lobi is een etnische groep, oorspronkelijk uit Ghana, woonachtig in het zuiden van Burkina Faso. De naam Lobi betekent ‘kinderen van het bos’. De Lobi leiden een zeer traditioneel…

Land van de Lobi

Traditionele stammen in Burkina

De Lobi is een etnische groep, oorspronkelijk uit Ghana, woonachtig in het zuiden van Burkina Faso. De naam Lobi betekent 'kinderen van het bos'. De Lobi leiden een zeer traditioneel en animistisch leven, een geloofsovertuiging die ervan uitgaat dat alle wezens en dingen een ziel hebben. De rivier Mounhoun speelt een belangrijke rol in de verschillende mythes van Burkina Faso en symboliseert de scheidingslijn tussen deze wereld en de volgende. Aan de oever van deze  rivier voeren de Lobi nog steeds deze rituelen uit. . 

Rondreizen door Burkina Faso

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top