Parc National du W

In het oosten van het land bevindt zich het grensoverschrijdende Parc National du W, dat in Burkina bestaat uit Parc du Pama, Parc de l’Arli en Parc du Singou. Naast Olifanten, buffels, nijlpaarden en leeuwen…

Parc National du W

Op safari in Burkina

In het oosten van het land bevindt zich het grensoverschrijdende Parc National du W, dat in Burkina bestaat uit Parc du Pama, Parc de l'Arli en Parc du Singou. Naast Olifanten, buffels, nijlpaarden en leeuwen (4 van de ‘Big Five’) leven in dit National Park ook cheetah's, wilde honden en de zeldzame roan antilope. Het park dankt haar naam aan de vele bochten in de Niger River die als het ware een W vormen. Het park beslaat zo’n 10.000 km² en is grotendeels onbewoond; tot 1970 was er een grote malaria-zone van wetlands gevormd door de delta van de Mekrou River en de Niger River. De vele belangrijke archeologische vondsten die in dit gebied zijn gedaan,  veelal tombes, wijzen er op dat het vroeger een rijk bevolkt gebied was.

Rondreizen door Burkina Faso

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top