Markten in Ethiopië

Het dagelijks leven in Ethiopië speelt zich af op straat. Overal waar u kijkt, loopt of rijdt vindt u kleurrijke markten, ook in de zuidelijke Omo vallei. Wanneer u een reis …
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Markten in Ethiopië

Kleurrijke markten van traditonele stammen

Wanneer u een reis gaat maken door Ethiopië is het de moeite waard om rekening te houden met de marktdagen. Elke stad heeft een kleurrijke markt. Neem bijvoorbeeld de vismarkt aan het Awasameer. Elke ochtend varen de vissers uit en komen hun netten legen aan de oevers van het meer, waar de lokale bevolking de verse vangst komt kopen. In de heuvels ten noordwesten van Arba Minch leven de Dorze. Ze staan bekend om de sjamma's, omslagdoeken, die worden verkocht op de markt. 

In de Omo-vallei komen de authentieke stammen bijeen op de marktdagen. Bezoek de markt van de Hamar in Turmi of van de Bodi.

Rondreizen door Ethiopië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top