Kumasi

Kumasi is de historische en spirituele hoofdstad van het oude Ashanti Koninkrijk. De Ashanti waren één van de machtigste naties in Afrika tot het einde van de 19de eeuw, toen de Britten het land van de Ashanti…

Kumasi

Hoofdstad van oude Ashanti Koninkrijk

Kumasi is de historische en spirituele hoofdstad van het oude Ashanti Koninkrijk. De Ashanti waren één van de machtigste naties in Afrika tot het einde van de 19de eeuw, toen de Britten het land van de Ashanti annexeerden in hun Goudkust kolonie. In Kusami zijn veel bijzondere gebouwen zoals het Manhyia Palace Museum en het Nationale Culturele Centrum, dat beschikt over een rijke collectie Ashanti kunstproducten. Het Centrum is gehuisvest in een prachtige reproductie van een traditioneel koninklijk Ashanti huis. Hier is tevens een prachtige markt van handwerkslieden, waar u traditionele Ashanti producten tegen zeer redelijke prijzen kunt kopen. Op de Kegetia markt, een van de grootste in Afrika, komen verkopers uit heel Afrika hun handelswaar verhandelen. U kunt hier werkelijk van alles kopen: leren artikelen, aardewerk, kleding, tropisch fruit en groenten. De afwisselende stad met een rijke cultuur!

Rondreizen door Ghana

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top