Col de Koza

Op Col de Koza, een bergpas gelegen op elfhonderd meter hoogte, hebt u een schitterend uitzicht over de omgeving…
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Col de Koza

Authentieke dorpen van de Maffa

Op Col de Koza, een bergpas gelegen op elfhonderd meter hoogte, hebt u een schitterend uitzicht over de omgeving. Op de kunstig aangelegde terrassen verbouwen de Mafa, de etnische groep in deze streek, gierst (soort maïs). De dorpjes vol ronde hutten (eigendom van de mannen) met spitse daken lijken tegen de steile hellingen te kleven, het aantal hutten van een man wordt bepaald door het aantal vrouwen dat hij heeft. Met hun lemen en stenen muren en daken van gedroogde gierst stengels hebben de dorpjes veel weg van kleine vestingen of adelaarsnesten

Rondreizen door Kameroen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top