Waza National Park

Het meest bekende van de zes wildparken in Kameroen met ook de grootste verscheidenheid aan dieren. In geen enkel…
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Waza National Park

Op safari in Kameroen

Het meest bekende van de zes wildparken in Kameroen met ook de grootste verscheidenheid aan dieren is Waza National Park. In geen enkel andere park in West-Afrika bevinden zich meer dieren dan hier. Grote trekpleister zijn de olifanten, in kuddes van soms wel zestig exemplaren komen ze naar de drinkplaatsen. Sommige poeltjes zijn kunstmatig aangelegd om zowel dieren als bezoekers te plezieren in de maanden dat er geen regen valt. De drinkplaatsen trekken ook veel vogels aan, waaronder pelikanen, adelaars, kroonkraanvogels, reigers, ijsvogels en ibissen. Met wat geluk spot u er ook leeuwen, giraffen, topi’s of roan-antilopen. Het park kent twee ecosystemen: een met acacia´s, olifantsgras en dicht struikgewas begroeid gebied in het westen en een, vooral in de regentijd, drassig gebied in het oosten. In het kader van het parkonderhoud worden overigens grote stukken van het westerse deel regelmatig platgebrand.

Rondreizen door Kameroen

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Waza National Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top