Alfajiri Villas

Luxe villa’s met zwembad aan een verlaten strand

Alfajiri Villas

Luxe villa's met zwembad aan het strand

Alfajiri Villas zijn drie rietgedekte luxe privévilla’s met zwembaden tussen verschillende soorten palmen aan een verlaten strand aan de zuidkust van Kenia. Dit exclusieve domein in Afrikaans/Caribische stijl – waar u zelf bepaalt wat u wilt en wanneer - is ideaal voor gezinnen met kinderen en kan in zijn geheel afgehuurd worden.

Strandvakantie aan de Keniaanse zuidkust

De kamers van Alfajiri Villas liggen verspreid over drie villa's met grote Makuti-daken (palmbladeren). Opvallend zijn de Deense tegelvloeren en fraai bewerkte houten deuren. De klifvilla in Caraibische stijl beschikt over een privézwembad, veranda met zicht op zee, lounge, eetkamer, keuken, 4 slaapkamers met elk hun eigen badkamer, airconditioning. De tuinvilla in Afrikaanse stijl is van het type split-level en heeft eveneens 4 slaapkamers met eigen badkamer, airconditioning en veranda met zeezicht. De strandvilla is eveneens ingericht in Afrikaanse stijl en beschikt over 2 slaapkamers met eigen badkamer en 2 kinderkamers. De inrichting bestaat uit handgemaakte houten meubels en kunstvoorwerpen uit Afrika en het Verre Oosten. De strandvilla beschikt tevens over een privé zwembad. De villa’s liggen op een afgelegen stuk strand bij Diani Beach ten zuiden van Mombasa, op ongeveer anderhalf uur rijden van de luchthaven.

Tips & Tops Alfajiri Villas:

  • Alfajiri biedt duik- snorkel- en dolfijnexcursies aan naar Kisite-Mpunguti National Marine Park
  • Op safari in Shimba Hills of Tsavo National Park
  • Bezoek Pemba of Zanzibar of maak een dagtrip naar Funzi Island
  • Kinderen welkom
  • Privéstrand
  • Maaltijden worden geserveerd op de veranda van de eigen villa
  • Duikschool en watersportcentrum
  • Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen op een 18-hole baan in de omgeving
  • Alfajiri heeft in 2016 de award gewonnen voor 'Best Marine Safari Experience' en 'Best Safari Cuisine' in Afrika. En daar zijn ze trots op!

Rondreizen door Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top