Arijiju

Heiligdom vol avontuur

Arijiju

Heiligdom vol avontuur

Arijiju is een luxueuze retraite voor exclusief gebruik in de Borana Conservancy in Laikipia. Het is gelegen op een heuvel en gedeeltelijk gehouwen uit een rotspartij, bedekt met levendige grasdaken die meebewegen met de lucht en omgeven door de wildrijke Keniaanse hooglanden. Het ontwerp is geïnspireerd op zowel Afrikaanse als Europese invloeden. Royale Swahili-rondingen en de lokale Meru-steen worden afgewisseld met majestueuze kroonluchters en eersteklas westers meubilair. Neem een verfrissende duik in het overloopzwembad met uitzicht over de drukbezochte waterput, lees een goed boek in de sfeervolle bibliotheek en spring op de mountainbike om de Sieku-vallei te verkennen. Ervaar een sfeer van kloosterlijke rust in de ongetemde wildernis van Kenia, where the world can't find you...

Tips & tops Arijiju:

  • Vijf elegante suites, waarvan drie zich bevinden in de privévilla en twee 'cottage'-suites verbonden zijn met het hoofdgebouw
  • Verken 97.000 hectare gewijd aan natuurbehoud
  • Kom volledig tot rust in de spa
  • Een met kaarsen verlichte lounge en bar
  • Talloze activiteiten zoals helikoptervluchten, quadsafari's, paardrijden en big five gamedrives
  • Fitnessruimte & tennis- en squashbanen

Rondreizen door Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Arijiju

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top