Kakamega Rainforest

Tropisch regenwoud in het westen van Kenia. Kakamega Forest National Reserve is het laatste overgebleven stuk regenwoud in Kenia, dat vroeger…

Kakamega Rainforest

Regenwoud in Kenia

Kakamega Forest National Reserve is het laatste overgebleven stuk regenwoud in Kenia, dat vroeger tot aan de Atlantische kust reikte. Het park is uniek in zijn soort in Kenia. Het bevat 125 soorten hardhout bomen en maar liefst 330 vogelsoorten. Daarnaast vindt u in Kakamega 400 soorten vlinders, de vliegende eekhoorn en diverse kleine en middelgrote primaten waaronder de franjeaap, groene meerkat, civetkat, Sykes’ aap en de zeldzame De Brazza’s aap.

Rondreizen door Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kakamega Rainforest

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top