Mount Kenya

De hoogste berg van Kenia. Ten noorden van Nairobi ligt Mount Kenya, één van de hoogste bergen van Afrika. De hoogste berg van Kenia (5199 m), gelegen op de evenaar, vormt…

Mount Kenya

Hoogste berg van Kenia

Ten noorden van Nairobi ligt Mount Kenya, één van de hoogste bergen van Afrika. De hoogste berg van Kenia (5199 m), gelegen op de evenaar, vormt met zijn besneeuwde toppen een schril contrast met de droge graslanden die de berg omringen. Op de berg treft u diverse soorten vegetatie aan. Van tropisch regenwoud, waar het mogelijk is wild te observeren en bamboejungle tot bergwouden en alpiene vegetatie met reuzenkruiskruiden en lobelia's. De hoger gelegen bergmeren weerspiegelen de grillige en gekartelde toppen. De derde hoogste piek, Lenana (4985 m) kan door iedereen met een goede conditie bedwongen worden. Niet alleen het bereiken van de top van deze berg is bijzonder; de wildernisgebieden waar u doorheen wandelt, maken de beklimming alleen al meer dan de moeite waard.

Rondreizen door Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Mount Kenya

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top