Porini Rhino Safari Camp

Ultieme safaribeleving met big five en chimpansees

Porini Rhino Safari Camp

Ultieme safaribeleving met big five en chimpansees

Porini Rhino Safari Camp

Ultieme safaribeleving

Tijdens een verblijf bij Porini Rhino Safari Camp beleeft u de Afrikaanse wildernis in haar meest ultieme vorm, weg van de gebaande paden en het ‘massatoerisme’. Het comfortabele Rhino Camp ligt in Ol Pejeta Conservancy, een groot 90.000 hectare natuurgebied tussen de Aberdares en de indrukwekkende Mount Kenya. De Conservancy is de thuisbasis van een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder de ‘Big Five'. Het is tevens het grootste leefgebied in Oost-Afrika voor de bedreigde zwarte neushoorn en toevluchtsoord voor geredde chimpansees. De combinatie van prachtige natuur, indrukwekkende vergezichten over de open vlaktes en de grote hoeveelheid wilde dieren, waaronder de ‘Big Five' garanderen een onvergetelijke safari ervaring.

Big Five en chimpansees

Porini Rhino Camp ligt in een afgelegen vallei, aan de oever van een seizoensgebonden rivier, in beschutting van prachtige acacia bomen. Het kamp bestaat uit slechts zes ruime en comfortabele tenten, van waaruit u een weids uitzicht heeft op de indrukwekkende omgeving. De tenten zijn smaakvol ingericht, voorzien van zonne-energie verlichting en en-suite badkamer met warme douche en spoel toilet. Rhino Camp is gericht op het behoud van natuur en low-impact toerisme. Het kamp wordt voornamelijk bemand door de lokale Masai, als onderdeel van de doelstelling om het genereren van winst uit wildlife toerisme te herinvesteren in de lokale gemeenschap en omgeving. Het kamp voldoet aan strenge eco-vriendelijke en verantwoord ecotoerisme principes.

Tips & Tops Porini Rhino Safari Camp:

  • Kleinschalig, authentiek safari kamp, slechts zes zeer comfortabele tenten met eigen badkamer
  • Porini Rhino Safari Camp is all inclusive (eten & drinken en alle activiteiten zoals game drives, sundowners, en wandelsafari’s)
  • Wandelsafari’s over de open vlaktes met Masai krijgers
  • Het kamp voldoet aan strenge eco-vriendelijke en verantwoord ecotoerisme principes.
  • Het kamp wordt voornamelijk bemand door lokale Masai
  • Ochtend, avond en nachtelijke game drives met gekwalificeerde safari gidsen
  • U komt op de meest bijzondere en afgelegen plekken
  • Een chef kok zorgt dat het u aan niets ontbreekt
  • Game drives in aangepaste open 4WD’s

Rondreizen Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Porini Rhino Safari Camp