Serian Camp

Serian Camp behoort tot de meest authentieke kampen in Kenia

Serian Camp

Serian Camp behoort tot de meest authentieke kampen in Kenia

Serian Camp

Een traditioneel bushcamp

Serian Camp is een van de meest authentieke safari kampen in Kenia. In slaap vallen met het geluid van nijlpaarden op de achtergrond, genieten van de eenvoud en rust in dit comfortabele kamp, op de veranda uitkijken over de uitgestrekte vlaktes van de Masai Mara. Het zijn slechts enkele van de hoogtepunten van uw verblijf bij Mara Serian Camp. 

Kleinschalig en intiem tentenkamp

Serian Camp heeft slechts 7 safaritenten (incl. 1 familietent). Elke tent is op een eigen unieke manier ingericht en beschikt over een eigen 'bush'badkamer met prachtig ligbad. Volop rust en privacy, met slechts de geluiden van de natuur om u heen. Overdag maakt u uitgebreide safari's in het Masai Mara Reservaat, op zoek naar de Big Five en/of de grote migratie volgend. Een ballonsafari, fotosafari of op bezoek bij de lokale Masai, het hoort allemaal tot de mogelijkheden. Na een dag vol overweldigende indrukken geniet u 's avonds van een zalig diner op de veranda of bij de sfeervolle open haard. 'Serian' betekent rustig, kalm en sereen, precies hoe u uw verblijf bij dit authentieke kamp zult ervaren. 

Tips & Tops Serian Camp:

  • 7 tenten (inclusief 1 x familie tent)
  • Een traditioneel tented bush camp
  • Aangrenzende bush badkamers met ligbad en douche
  • Veel privacy
  • Eco chic
  • Volg de jaarlijkse migratie en ga op zoek naar de Big Five

Rondreizen Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Serian Camp