The Emakoko

Lodge tussen dynamisch Nairobi en wildrijk Nairobi National Park

The Emakoko

Lodge tussen dynamisch Nairobi en wildrijk Nairobi National Park

The Emakoko

Lodge met uitzicht over Nairobi National Park

Gelegen net buiten één van de meest dynamische steden van Kenia en tegen Nairobi National Park aan, biedt The Emakoko u het beste van twee werelden. Het perceel wordt begrensd door de Mbagathi rivier, de natuurlijke grens met Nairobi National Park, en de Emakoko rivier, waar de lodge zijn naam aan dankt. De luxe lodge valt prachtig weg tussen majestueuze vijgenbomen. In het hoofdgebouw zijn een ruime loungeruimte en de eetkamer stijlvol ingericht, compleet met open haard en veranda met spectaculair uitzicht over de rivier.

De tien cottages hebben een slaapkamer en badkamer met bad en douche uitkijkend over Nairobi National Park. Op het eigen buitendek is het overdag genieten van de bijna oorverdovende stilte van de omgeving. En dan, als het donker neerdaalt, van het knisperende haardvuur en de verre geluiden van de bush.

Tips & tops van The Emakoko:

  • Gelegen op maar 20 minuten rijden van de luchthavens (en bezienswaardigheden!) van Nairobi
  • Zeer gastvrij en servicegericht personeel
  • Van de tien cottages zijn er vier geschikt voor gezinnen
  • De lodge organiseert een scala aan activiteiten; gamedrives en wandelsafari’s onder begeleiding van professionele gidsen, shopping excursies, bezoek aan Sheldrick Elephant Orphanage, Giraffe Centre, aan de lokale gemeenschap en zelfs helikoptervluchten
  • Even geen activiteiten maar ontspanning? Daar leent het zwembad zich uitstekend voor
  • Een massage, een Medi-Pedi, ook daar voorziet de lodge in
  • Winnaar Safari Awards 2014, brons voor ‘Best New Safari Property’
  • Het hele jaar geopend

Rondreizen Kenia

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!