Couleur Café

‘Thuis weg van huis’ net buiten Antsirabe

Couleur Café

‘Thuis weg van huis’ net buiten Antsirabe

Couleur Café

Charmant boetiekhotel aan de N7

Couleur Café is een charmant boetiekhotel net buiten Antsirabe, langs de beroemde N7. In het ‘thuis weg van huis’ zijn comfort en ontspanning vanzelfsprekend en is aan alles tot in detail gedacht. In het hoofdgebouw vindt u een huiselijk restaurant met lounge. Verspreid in de prachtige tuinen liggen lieflijke chalets, die warm zijn ingericht en gedecoreerd met Malagassische kunst.

Antsirabe is - hoewel veelal gebruikt als tussenstop op een doorreis naar het zuiden - zeer de moeite waard om langer te blijven. Het schilderachtige koloniale stadje staat bekend om zijn edelstenen, riksja’s, thermale baden, ambachtelijke kunst en de prachtige vulkanische meren in de omgeving.

Tips & tops van Couleur Café:

  • 15 zeer ruime bungalows waarvan enkele met open haard
  • Zelfgebakken brood, huisgemaakte jam, tropisch fruit; alles wat uit de keuken komt is heerlijk vers met een Malagassisch tintje
  • Paardrijden en wandelen in de omgeving
  • Massages optioneel
  • Kinderen van alle leeftijden welkom

Rondreizen Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Couleur Café