Kameleons

Het eiland Madagascar is rijk aan Kameleons, waarvan een groot aantal endemisch is
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kameleons

Endemische kameleos op Madagascar

Kameleons zijn opmerkelijke dieren, familie van de hagedissen die behoren tot de leguaanachtigen. Ze bezitten enkele karakteristieke eigenschappen waarover geen enkel ander dier beschikt. De meest bekende eigenschap van kameleons is het vermogen om sterk van kleur te veranderen, mee te kleuren met de omgeving. Daarnaast hebben ze een lange gespierde tong en bijzondere ogen. Verreweg de meeste soorten komen voor in Afrika, met name op het eiland Madagascar. Een groot deel van de kameleons op Madagascar is endemisch. Kijk goed om u heen tijdens uw reis, u komt ze op de meest onverwachte plaatsen tegen.

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kameleons

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top