Tsarabanjina Lodge

Geniet van de Tsarabanjina lodge in alle rust en exclusiviteit, op een klein privé eiland

Tsarabanjina Lodge

Geniet van de Tsarabanjina lodge in alle rust en exclusiviteit, op een klein privé eiland

Tsarabanjina Lodge

Vakantie op een privé eiland

Tsarabanjina Lodge ligt op een unieke locatie, op een bergachtig privé eiland, omringd door witte zandstranden en beeldschone koraalriffen. De uitbundige vegetatie en bijzondere vogelsoorten zullen u aangenaam verrassen tijdens een wandeling over het kleine eiland. Kernwoorden voor een verblijf in de Tsarabanjina Lodge zijn rust, exclusiviteit en sereniteit. Omringd door de natuur, aan het eind van de wereld.... De lodge beschikt over 21 bungalows met zicht over zee en een privé terras. Elke bungalow is uniek, genoemd naar een bloem, boom of vis. Alle bungalows hebben een fan, badkamer met douche en apart toilet, 'coffeetable' en terras met ligstoelen. De bungalows liggen verspreid over North & South Beach.

Tips en tops van de Tsarabanjina Lodge:

  • Dit bijzondere eiland ligt ten noordwesten van Nosy Be en is een van de paradijselijke eilanden van de Mitsio Archipel. 
  • Volop privacy en exclusiviteit
  • Elke bungalow biedt zicht op zee
  • Tot de gratis activiteiten behoren snorkelen, waterskien, zeilen, fitness en tennissen 
  • Tegen betaling duiken, sportvissen of genieten van een heerlijke massage
  • Het is mogelijk te maken om een wandeling te maken over het weelderig begroeide eiland
  • Maak een kanotocht rond het eiland

 

 

Rondreizen Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Tsarabanjina Lodge