Walvissen spotten

Ieder jaar, van juli tot eind september, bevinden de walvissen zich voor de kust van Sainte Marie Island.
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Walvissen spotten

Bultruggen voor de kust

Ieder jaar zwemmen walvissen vanuit Zuid-Afrika door het kanaal van Mozambique naar het eiland Sainte Marie. Daarom wordt Sainte Marie, een eiland voor de noordoostkust van Madagascar, gezien als een van de beste plekken ter wereld voor walvisspotters. Elk jaar tussen juli en september passeren hier bultruggen op zoek naar een partner. U kunt dit adembenemende schouwspel gadeslaan vanuit een boot met ‘eco-gids’. Zo steunt u tegelijk de bescherming van de zeezoogdieren. 

Uniek is het deelnemen aan een walvisexpedite. Vanaf Sainte Marie kunt u met specialisten de oceaan op en hulp bieden bij het observeren van de walvissen. Jaarlijks wordt er onderzoek gedaan door specialisten op het gebied van bescherming van deze bedreigde diersoort. Tijdens de expeditie maakt u onderdeel uit van het team en krijgt u een taak, uiteenlopend van foto's maken van de walvissen, de locaties noteren en het luisteren naar de geluiden. Indrukwekkend en bijzonder tegelijk. Een unieke manier om deze imposante zeedieren van dichtbij te bewonderen!

Rondreizen door Madagascar

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Walvissen spotten

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top