Dar Bensouda in Fès

Hotel in voormalig Marokkaans paleis

Dar Bensouda in Fès

Hotel in voormalig Marokkaans paleis

Dar Bensouda in Fès

Hotel in voormalig Marokkaans paleis

Dar Bensouda ligt dichtbij verschillende bezienswaardigheden in Fès, zoals het plein van Batha en de Tombs of the Merenides. Het hotel zelf biedt veel rust en mogelijkheden om te ontspannen. Zoals twee binnenplaatsen, het zwembad en twee dakterrassen. Het eerste dakterras biedt een fantastisch uitzicht over de oude medina. Vanaf het tweede, hoger gelegen dakterras heeft u een wijds en adembenemend uitzicht op het Atlasgebergte. De beste plek om wat uit te rusten op één van de day beds of heerlijk te tafelen terwijl u de zon ziet verdwijnen achter de daken. Totale ontspanning vindt u uiteraard in de volledig uitgeruste spa met hamman, waar u kunt genieten van verschillende traditionele schoonheidsbehandelingen en massages.

Een bijzonder hotel in Fès

Het authentieke oude Marokkaanse paleis is omgetoverd tot een prachtig en comfortabel hotel met 11 kamers. Vanaf  de kamers die voorzien van airconditioning en een eigen badkamer heeft u toegang tot één van de binnentuinen. De suites zijn iets ruimer en luxer en beschikken over een bad en aparte zitkamer. De inrichting is  charmant, prettig en stijlvol door de combinatie van authentieke Marokkaanse stijl en moderne elementen. In het restaurant kunt u genieten van de Marokkaanse keuken, de kok doet zijn uiterste best uw smaakpapillen te verrassen. Ontbijt en diner worden ook geserveerd op de binnenplaats en het dakterras.

Tips & Tops Dar Bensouda in Fès:

  • Een klein, charmant hotel, midden in het hart van de medina
  • Gunstig gelegen nabij diverse bezienswaardigheden in Fès
  • In de buurt liggen ook Kairaouine Mosque en Nejjarin Fondouk
  • Door de hoge ligging en de ruim aangelegde dakterrassen heeft u een adembenemend uitzicht over de oude medina én de bergen
  • Alle 11 kamers zijn comfortabel ingericht, met airconditioning en eigen badkamer
  • De suites zijn ruim en luxe en hebben een bad en aparte zitkamer
  • Het hotel biedt ook diverse workshops, waaronder (kinder)kooklessen aan

Rondreizen Marokko

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Dar Bensouda in Fès