De Sahara

Met haar imposante landschap van duinen, rotsen, kloven en oases is de Sahara een plek van weldadige rust en bijzondere verrassingen. Zo kunt u …
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

De Sahara

Prachtige woestijnreizen

Met haar imposante landschap van duinen, rotsen, kloven en oases is de Sahara een plek van weldadige rust en bijzondere verrassingen. Zo kunt u op de rug van een dromedaris genieten van de zonsondergang over de duinen. In de Sahara leven ook veel verschillende volken, zoals de Bounou Berbers, de Ouled Driss Arabieren en Joden. Vooral de Bounou Berbers leven nog volgens de oude tradities. In de omgeving van M’hamid bevinden zich de mooiste zandduinen van Zuid-Marokko. Hier is echt sprake van een ‘oceaan van duinen’, waarvan de duinen van Chegaga de grootste, hoogste en mooiste zijn. Het is een spel van kleuren en vormen. Zoals ook de rode zandduinen van Erg Chebbi, wat zoveel betekent als ‘zich verplaatsende zandmassa’. De wind stuwt het zand hoog op en zo ontstaan op steeds andere plekken duinen. Duinen zover u kunt zien: een overweldigende ervaring! Na de prachtige zonsondergang geniet u van de stilte van de woestijn onder een fantastische sterrenhemel.

Westelijke Sahara

De Westelijke Sahara is een gebied van zand en rotsen. Uniek is de tropische Boujdour regio waar de woestijn samenkomt met de Atlantische Oceaan. Een bekend 'fenomeen' hier is Dakhla, de meest tropische stad van Marokko, gelegen op een ruim 30 km lang schiereiland. Deze enorme landtong creëert een grote lagune met vlak water dat op vele plekken vrij ondiep is, een walhalla voor kitesurfers en windsurfers.

 

Rondreizen door Marokko

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR De Sahara

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top