La Mamounia Marrakech

Een magische plek in stad van duizend-en-één-nacht

La Mamounia Marrakech

Een magische plek in stad van duizend-en-één-nacht

La Mamounia Marrakech

La Mamounia - voormalig paleis in Marrakech

La Mamounia is legendarisch en prachtig gelegen binnen de muren van de oude stad. Dit unieke hotel is gevestigd in een oud Marokkaans paleis uit 1923. Tussen 2005 en 2009 is het hotel grondig gerenoveerd en het sprookje is in tact gebleven. Een oase van rust waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de serene en authentieke sfeer. Zowel binnen als buiten is er een interessante mix van Art Deco en traditioneel Moors design. Het hotel is omringd door een 17 hectare groot park en een indrukwekkende groentetuin. En uitkijkend over de toppen van de wilde palmbomen ziet u in de verte de indrukwekkende bergketens.

Luxe spa bij Mamounia

Na een dag in Marrakech wentelt u zich in de luxe van de spa, of neemt u een verkoelende duik in het indoor zwembad. Ontspannen bij het grote buitenzwembad op een van de daybeds kan ook. De service is uitstekend, het hotel staat in de top van alle ranglijsten van beste hotels ter wereld en heeft diverse awards gewonnen. U kunt dineren in vier verschillende restaurants, elk met een unieke beleving en uitstekende keuken, waaronder een Marokkaanse, Franse en Italiaanse. Voor een aperitief kunt u kiezen uit maar liefst vijf bars. De kamers zijn uiteraard van alle luxe voorzien, prachtig ingericht en bieden veel comfort. Mamounia beschikt over 136 kamers en 71 suites.

Tips & Tops La Mamounia:

  • Luxe spa van maar liefst 2.500m2
  • Indoor zwembad
  • In de top van de beste hotels ter wereld en al vele awards gewonnen
  • Vijf sterren in luxe, comfort, uitstraling én service
  • Al uw wensen worden door het vriendelijke én vakkundige personeel met veel passie vervuld
  • Een oase van rust midden in de ommuurde oude stad
  • Een jacuzzi en buitenzwembad om te ontspannen na een dag in Marrakech
  • Vier top restaurants, elk met een unieke stijl en diverse internationale keukens
  • Luxe en authenticiteit gaan in Mamounia hand in hand
  • Verkozen als het beste hotel van het Midden-Oosten, Afrika en de Indische Oceaan in de Reader's Travel Awards 2015 van Condé Nast Traveller

Rondreizen Marokko

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s La Mamounia Marrakech