Michlifen Ifrane Suites & Spa

Luxe hotel in het Midden Atlas gebergte

Michlifen Ifrane Suites & Spa

Luxe hotel in het Midden Atlas gebergte

Michlifen Ifrane Suites & Spa

Luxe hotel in het Midden Atlas gebergte

Michlifen Ifrane Suites & Spa, een oase van luxe in het hart van het Midden Atlas gebergte , ook wel ‘het kleine Zwitserland van Marokko’ genoemd. Gedurende twee maanden van het jaar is dit een fantastisch skioord, dat een vergelijking met Aspen volgens veel gasten met glans doorstaat. Het hotel is gebouwd in een Europese châlet stijl. Het luxe hotel beschikt over 70 kamers, een spa, Hamman, massageruimtes en een binnen- en een buitenzwembad. In de winter geeft de sneeuw alles een sprookjesachtige sfeer en in de zomer en het voorjaar geniet u van de weldaad van de warme zon. Alle ingrediënten om uw geest & lichaam te ontspannen.

De 70 ruime en luxe kamers zijn voorzien van airconditioning en beschikken over een balkon met een adembenemend uitzicht op het nabijgelegen bos. Iedere avond kunt u genieten van de diversiteit aan gerechten die geserveerd worden in één van de sfeervolle restaurants. Traditionele Marokkaanse gerechten in het Moorse restaurant of Franse specialiteiten in La Brasserie. Natafelen en genieten van de prachtige sterrenhemel kunt u in een van de lounges.

Tips en Tops Michlifen Ifrane Suites & Spa:

  • Het Michlifen Ifrane ligt naast het Ifrane National Park, met eiken- en ceder bossen en macaque Barbary apen
  • 65 kilometer ten zuiden van Fès en 450 kilometer van Marrakech
  • Drie sfeervolle restaurants met een zeer gevarieerde keuken
  • 70 ruime en luxe kamers, allen voorzien van een compleet ingerichte badkamer,  airconditioning en balkon
  • Een spa met hot tub, sauna en Hammam waar verschillende massages en schoonheidsbehandelingen geboden worden
  • Op slechts een uur rijden van het vliegveld van Fès

Rondreizen Marokko

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!