Riad Alkantara Fès

Een oase van rust vlakbij oude medina van Fès

Riad Alkantara Fès

Een oase van rust vlakbij oude medina van Fès

Riad Alkantara Fès

Een oase van rust in Fès

Betoverend en een oase van rust, zo wordt Riad Alkantara vaak omschreven. Verspreid in de weelderige tuin met verschillende terrassen liggen de vijf verschillende riads. Elk met een andere architectuur en met zorg gerenoveerd.

Unieke ligging bij oude medina van Fès

De plek is geweldig, vlakbij de oude medina. De eigenaar en zijn vrouw zijn enorm gastvrij en ook het personeel spreekt diverse talen. Laat u verrassen door de (h)eerlijk bereide maaltijden en de uiterst comfortabele kamers. En wanneer u wilt, kunt u zelfs ’s avond bij kaarslicht dineren aan de rand van het zwembad. De kamers zijn allemaal uniek en comfortabel ingericht, maar niet ‘over de top’. Dat past prima bij de serene sfeer van deze riad. U heeft de beschikking over een televisie met dvd-speler, een bureau, minibar en thee en koffiezet faciliteiten. Uiteraard is elke kamer voorzien van airconditioning. Het grote zwembad biedt de gasten een welkome verkoeling na het stof en de hitte van de medina. Langs het zwembad staan twee prachtige palmbomen en een oude olijfboom. Door het vele groen in de tuin zult u merken dat het hier aangenaam  koeler is dan buiten de muren van de riad. Dit luxe vijfsterren hotel beschikt verder over een overdekt terras, bibliotheek, spa, lounge/bar en een gastronomisch restaurant met als specialiteit gerechten uit het noordwesten van Afrika. Ook aan het ontbijt wordt veel zorg besteed; alles is ‘home-made’.

Tips & Tops Riad Alkantara Fès:

  • Luxe, vijfsterren hotel bestaande uit vijf verschillende riads
  • Een plek om tot rust te komen na een bezoek aan de oude medina
  • Het personeel spreekt meerdere talen
  • Het buitenzwembad is groot en biedt heerlijke verkoeling
  • Het hotel ligt dicht bij het Batha Museum, Medersa Bou-Inania en University of Al-Karaouine.
  • Op geringe afstand van het hotel vindt u Tombs of the Merenides en Blue Gate

Rondreizen Marokko

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!