Azura Marlin Beach

Elegante luxe in Mozambique
[seopress_breadcrumbs]
Azura Marlin Beach
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Azura Marlin Beach

Langs een van de laatste onontdekte stranden ter wereld

Azura Marlin Beach is de nieuwste luxury retreat van Azura, gelegen in Bazaruto Archipelago Marine National Park, op het eiland Benguerra. De ruime villa’s zijn stijlvol ingericht en kijken uit over de prachtige baai met uitzicht op de Indische oceaan. Open de deuren van uw villa, zet een paar stappen buiten en voel meteen het warme zand langs uw voeten glijden. Smul tijdens een stranddiner van een verrukkelijke maaltijd en geniet tegelijkertijd van de mooiste zonsondergangen. Where the world can’t find you…

Tips & tops Azura Marlin Beach

  • Wees een van de eerste gasten: opening juli 2020.
  • Slechts 10 villa’s gelegen aan een kilometerslang parelwit strand.
  • Keuze uit verschillende outdoor activiteiten: whale-watching, diepzeevissen, duiken en snorkelen bij unieke beschermde koraalriffen.
  • Een verblijf bij Azura Marlin Beach is gemakkelijk te combineren met uw safari-beleving in het Kruger Park.

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top