De zuidkust van Mozambique

Ten zuiden van Maputo liggen prachtige stranden en mooie accommodaties, de perfecte afsluiting van een safari in Zuid-Afrika en Mozambique

De zuidkust van Mozambique

Maputo en stranden

In het zuiden van Maputo ligt de levendige havenstad Maputo. De stad heeft veel te lijden gehad onde de burgeroorlogen maar heeft de laatse jaren de oude schoonheid en glans herwonnen. Vlak voor de stad ligt het Inhaca island dat een bezoek zeker waard is. Ten zuiden van de stad ligt het Tembe Elephant park. Wanneer u het park doorkruist naar het zuiden vind u de prachtigste stranden en accommodaties voor een heerlijke afsluiting na uw safari. De stranden bij Ponta Mamoli zijn een geliefde plek voor snorkelaars en duikers. U kunt het gebied ook bereiken vanuit Zuid-Afrika. Vele accommodaties bieden de mogelijkheid u af te halen bij Kosi bay.

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in  De zuidkust van Mozambique 

White Pearl Resorts

De ultieme “blote voeten gevoel” vakantie

INSPIRATIE VOOR De zuidkust van Mozambique

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top