Gorongosa Nationaal Park

Een gevarieerd landschap met uitgestrekte savannes vol wild
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Gorongosa Nationaal Park

Unieke safaribestemming in Mozambique

Gorongosa Nationaal Park ligt aan de zuidkant van de Great Rift Valley. Voor het uitbreken van de burgeroorlog in Mozambique in de jaren ’70 was Gorongosa National Park, ten noorden van Beira, een van de mooiste wildparken van Afrika, met een gezonde wildpopulatie. De laatste jaren is er hard gewerkt om het park weer terug te brengen in haar oude staat. De flora en fauna in dit uitgestrekte park is divers. Voor vogelliefhebbers en voor mensen die al vaker in Afrika hebben gereisd is Gorongosa een absolute aanrader dankzij de fascinerende geschiedenis en het mooie en gevarieerde landschap. 

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Gorongosa Nationaal Park

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top