Great Limpopo Transfrontier Park

Op de grens met Zimbabwe en Zuid-Afrika ligt dit uitgestrekte wildpark met savanne en bushveld
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Great Limpopo Transfrontier Park

Grensoverschrijdend wildpark

Great Limpopo Transfrontier Park s een prachtig wildpark gelegen in het noorden van Zuid-Afrika, Zimbabwe en Mozambique. In het park, bestaande uit bushveld, vindt u honderden soorten bomen, (waaronder de baobab), reptielen, vogels en vele zoogdieren waaronder de Big Five. In Mozambique verkent u het park per 4WD of te voet onder leiding van een deskundige ranger. Het park wordt doorkruist door de Limpopo rivier waar u meerdaagse kantotochten kunt maken. Deze rivier, is na de Zambezirivier, de belangrijkste rivier in Zuidelijk Afrika met een lengte van maar liefst 1600 km. 

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top