Guludo Beach Lodge

Verantwoord en puur genieten
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Guludo Beach Lodge

Eco-Lodge in Quirimbas nationaal park

Guludo Beach Lodge ligt in noordelijk Mozambique, de reis ‘hotspot’ van dit moment. Het laat zich niet moeilijk raden waarom; de mooiste stranden van Afrika, ongerepte koraalriffen en de rijke cultuur. Guludo is een kleinschalige eco-lodge in Quirimbas nationaal park. Het biedt alles wat u nodig heeft; hoge daken, een zacht briesje, uitzicht op het strand, een buitenbadkamer met een “loo with a view”. Alles is met de hand gebouwd naar architectuur van Cullum & Nightingale. Er zijn twee soorten accommodaties; de Adobe Banda en de Banda suite. De Banda suite bestaat uit twee Adobe Banda’s bij elkaar. Deze banda’s zijn met elkaar verbonden door een overdekte binnenplaats.

Verser dan vers

De keuken van Guludo Beach Lodge combineert het beste van de Mozambikaanse en Swahili smaken met een internationaal tintje. Vissers, boeren en ondernemers bieden dagelijks hun verse producten aan Guludo aan; verser heeft u nog nooit geproefd!

Guludo heeft meerdere internationale onderscheidingen gekregen vanwege de toegevoegde waarde voor de lokale gemeenschap. Sunday Travel Magazine heeft Guludo genoemd in de “100 Best Hotels of the World” en The Observer heeft het uitgeroepen tot één van ’s wereld top verlaten stranden.

Tips & tops van Guludo Beach Lodge:

  • Kleinschalige lodge op het strand, u stapt vanuit uw bed zo de zee in
  • Eco-lodge; bewust en duurzaam. Guludo levert een bijdrage aan de lokale gemeenschap
  • “Barefoot luxury”
  • Vele activiteiten: duiken, trips naar nabijgelegen eilandjes, walvisspotten, een uitstapje naar het dorp, voetballen tegen de staff, alles is mogelijk! Aan te raden is een wandeling naar het uitkijkpunt vanwaar u over het noordelijke deel van Quirimbas NP uitkijkt
  • Welverdiende onderscheidingen, zowel de accommodatie als het strand worden geroemd

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top