Machangulo Beach Villa

Privéstrandhuis op Machangulo

Machangulo Beach Villa

Luxe privé strandhuis met paradijselijke ligging

Gelegen aan een 16 kilometer lang poederstrand is het exclusieve Machangulo Beach Villa de perfecte escape om in de beslotenheid van uw eigen gezelschap vakantie te vieren. Ervaar de magie van de plek waar de migratie van bultruggen in de Zuidelijke Indische Oceaan en de laatste beschermde habitat van de Afrikaanse kustolifant samenkomen in luxe. Het op palen gebouwde strandhuis is stijlvol ingericht en van alle gemakken voorzien; het hoofdgebouw is uitgerust met een open keuken en eetkamer die toegang geven tot het dek met zwembad. Op het hoofddek zijn lounges gecreëerd om ieder moment van de dag te relaxen. De ruime slaapkamers met prachtige en-suite badkamers bieden de mogelijkheid om de oceaan vanuit uw eigen bad te bekijken. Tenzij u de dolfijnen natuurlijk liever vanuit de buitendouche observeert…

Tips & tops van Machangulo Beach Villa:

  • Drie grote slaapkamers met en-suite badkamers in afzonderlijke huisjes
  • Privé zwembad
  • IJsmachine, waterzuiveraar, diepvriezers, koelkast, vaatwasser, wasmachine etc. aanwezig
  • 24/7 twee housekeepers en een bewaker aanwezig om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken, zij verblijven in een personeelswoning
  • Beschikking over 4x4 voertuig
     

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top