Terraco das Quitandas

Een multiculturele dimensie
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Terraco das Quitandas

Boutique hotel op Mozambique-eiland

Terraco das Quitandas is een luxe en uniek boutique hotel op Mozambique-eiland, net voor de kust van Mozambique. Het eiland staat sinds 1991 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Terraco das Quitandas is gevestigd in een 300 jaar oud herenhuis en ademt een mix van Oosterse en Europese culturen. Het kijkt uit over het strand en over Ilha de Mozambique, wat eens de hoofdstad van Mozambique was. Het is van het strand gescheiden door een prachtige tuin.

Het boutique hotel heeft zes ruime luxe suites, elk individueel ingericht en alle uitgerust met airconditioning, een king-size bed en een eigen badkamer. Er zijn meerdere recreatieruimten waaronder een leesruimte waar volop spelen aanwezig zijn. Er is een bar, waar u wegzweeft op rustige bossa nova klanken. Er zijn twee ruime balkons, een binnenplaats en er is een enorm terras vanwaar u kunt genieten van de meest prachtige uitzichten, van magnifieke zonsondergangen en onvergetelijke sterrennachten in het schijnsel van de maan.

Uw excursie afsluiten met een lunch op het strand?

Op het eiland kunt u verschillende excursies maken: zeilen in een dhow, wandelingen onder begeleiding van een gids, een bezoek aan het paleis van S. Paulo, een tour naar de ruïnes van het zomerpaleis, een bezoek aan het Museu de Arte Sacra, aan de Hindoe tempel en het fort van S. Sebastião. Ter ontspanning kunt u kiezen voor een heerlijke massage in de beslotenheid van uw suite of op het terras.

Tips & tops van Terraco das Quitandas:

  • Unieke ligging op Mozambique-eiland (werelderfgoedlijst UNESCO)
  • Kleinschalige luxe accommodatie met slechts zes ruime individueel ingerichte suites
  • Zeer persoonlijke service
  • ‘Continental style’ ontbijt
  • Vele excursies en activiteiten

Rondreizen door Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top