Terraco das Quitandas

Een multiculturele dimensie

Terraco das Quitandas

Een multiculturele dimensie

Terraco das Quitandas

Boutique hotel op Mozambique-eiland

Terraco das Quitandas is een luxe en uniek boutique hotel op Mozambique-eiland, net voor de kust van Mozambique. Het eiland staat sinds 1991 op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Terraco das Quitandas is gevestigd in een 300 jaar oud herenhuis en ademt een mix van Oosterse en Europese culturen. Het kijkt uit over het strand en over Ilha de Mozambique, wat eens de hoofdstad van Mozambique was. Het is van het strand gescheiden door een prachtige tuin.

Het boutique hotel heeft zes ruime luxe suites, elk individueel ingericht en alle uitgerust met airconditioning, een king-size bed en een eigen badkamer. Er zijn meerdere recreatieruimten waaronder een leesruimte waar volop spelen aanwezig zijn. Er is een bar, waar u wegzweeft op rustige bossa nova klanken. Er zijn twee ruime balkons, een binnenplaats en er is een enorm terras vanwaar u kunt genieten van de meest prachtige uitzichten, van magnifieke zonsondergangen en onvergetelijke sterrennachten in het schijnsel van de maan.

Uw excursie afsluiten met een lunch op het strand?

Op het eiland kunt u verschillende excursies maken: zeilen in een dhow, wandelingen onder begeleiding van een gids, een bezoek aan het paleis van S. Paulo, een tour naar de ruïnes van het zomerpaleis, een bezoek aan het Museu de Arte Sacra, aan de Hindoe tempel en het fort van S. Sebastião. Ter ontspanning kunt u kiezen voor een heerlijke massage in de beslotenheid van uw suite of op het terras.

Tips & tops van Terraco das Quitandas:

  • Unieke ligging op Mozambique-eiland (werelderfgoedlijst UNESCO)
  • Kleinschalige luxe accommodatie met slechts zes ruime individueel ingerichte suites
  • Zeer persoonlijke service
  • ‘Continental style’ ontbijt
  • Vele excursies en activiteiten

Rondreizen Mozambique

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Terraco das Quitandas

Terraco das Quitandas,Mozambique,slaapkamer
Terraco das Quitandas,Mozambique,poort
Terraco das Quitandas,Mozambique,loungen
Terraco das Quitandas,Mozambique,zitten met uitzicht
Terraco das Quitandas,Mozambique,exterieur
Terraco das Quitandas,Mozambique,relaxgedeelte