Bushmenland en Khaudum

In het noorden van Namibië ligt Bushmenland en het Khaudum N.P. Onherbergzame gebieden, de best bewaarde geheimen van dit bijzondere land…
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Bushmenland en Khaudum

Bushmenland in Namibië 

Bushmenland is de meest verlaten streek van het land en thuishaven van de Ju/’hoansi of de !Kung Bosjesmannen. De Bosjesmannen behoren tot de oudste volkeren van Afrika. Ze leven van de jacht en kunnen overleven in gebieden waar leven onmogelijk lijkt. Voor de Bosjesmannen heeft de natuur geen geheimen meer, ze hebben een uitgebreide kennis en zijn zeer intelligent. Nabij Tsumkwe liggen nog een paar dorpjes waar de Bosjesmannen zoveel mogelijk proberen vast te houden aan de traditionele manier van leven. Tijdens een bezoek aan dit gebied kunt u met deze bijzondere bevolking kennismaken.

Khaudum N.P.

Khaudum N.P. is één van de best bewaarde geheimen van Namibië. Het is de enige regio waar de wilde hond voorkomt. Een ruige omgeving, heet geblakerd door de zon met een fragiele flora en fauna. Bossen bedekken het noorden van het park, het zuiden bestaat voornamelijk uit open savanne. Doordat het park niet omheind is, kunnen de wilde dieren hun natuurlijke routes volgen.

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Bushmenland en Khaudum

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top