Caprivistrip

De Caprivi ligt ingeklemd tussen Botswana, Angola en Zambia en heeft een totaal ander uiterlijk dan de rest van Namibië. De smalle …
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Caprivistrip

Wildparken in de Caprivistrip Namibië

De smalle strook land tussen Botswana, Angola en Zambia is de Caprivistrip. Deze weinig bezochte strook herbergt een aantal prachtige natuurgebieden, waaronder Mahango Game Reserve, Mamilli N.P., Bwabwata N.P. en Mudumu N.P. Het landschap van de Caprivistrip vormt een groot contrast met de rest van Namibië. Watervlaktes, rivierwouden en Baobabbomen kenmerken het landschap. Het Linyanti rivierengebied wordt doorsneden door een aantal grote rivieren, Kwando, Linyanti en de Choberivier. Vanwege het vele water leven hier grote aantallen wilde dieren in de zompige moerassen en op de beboste eilanden met weidse grasvlakten. Aan de rand van de wateren leven meer dan 400 vogelsoorten.

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Caprivistrip

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top