Kalahari woestijn Namibië

De Kalahari woestijn bied een gevarieerd landschap met naast woestijn ook grote stukken steppe en savanne….
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kalahari woestijn Namibië

Eindeloze leegte in de Kalahari woestijn

Ten zuidoosten van Windhoek ligt de Kalahari woestijn, bekend vanwege de kleurrijke zandduinen begroeid met kleine plukjes gras, kameeldoornbomen en een grote variëteit aan wild. U treft hier antiloopsoorten als de Oryx, Springbok en Kudu, maar ook jagers als luipaarden en cheetah’s. Onder begeleiding van Bosjesmannen, San, kunt u hier woestijnwandelingen maken, waarbij u uitgebreid uitleg krijgt over geheimen van de woestijn. De Kalahari woestijn loopt in het oosten van Namibië over in Botswana en delen van Zimbabwe, Zuid-Afrika en Angola. 

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Kalahari woestijn Namibië

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top