Serra Cafema

Omgeven door de oneindigheid van de Namib woestijn

Serra Cafema

Uniek kamp in het uiterste noordwesten van Namibië

Serra Cafema is gelegen in het uiterste noordwesten van Namibië en is ongetwijfeld het meest afgelegen kamp in Zuidelijk Afrika. Deze lodge is alleen bereikbaar vanuit Windhoek via een drie uur durende vlucht met een licht vliegtuigje. De rivier Kunene is, in deze regio, de permanente bron van water en creëert een weelderige oase langs haar oevers. Het kleine kamp, gelegen op de oever onder grote schaduwrijke Albida bomen, bestaat uit 8 verhoogde en smaakvol ingerichte villa’s met en-suite badkamer. Waar u zich ook in de lodge bevindt, aan het zwembad, in de lounge, aan tafel in het eetgedeelte of in de hangmat op uw privé terras, steeds kunt u genieten van het spectaculaire uitzicht op de rivier.

Een adembenemend landschap

Maak een tocht door de Hartmann’s Valley met zijn adembenemend landschap of doorkruis met een 4x4 voertuig de zandduinen om oryx, springbok of struisvogel te spotten. Met een boot de zonnende krokodillen en vogels observeren of wandelen langs de rivier op zoek naar een luipaard. Zweven over de rivier of een bezoek brengen aan het Himba dorp. Een picknick ergens op een rustig plekje in Marienfluss Valley is een aparte ervaring. Dit alles maakt Serra Cafema Camp tot de ultieme Afrikaanse off-beat track en wildernis ervaring.

Tips & tops Serra Cafema:

 • Slechts 8 villa’s met rieten dak en privé terras
 • Speciale tent voor een onvergetelijke huwelijksreis
 • 2 tenten worden omgebouwd tot 1 familie eenheid
 • Terras met adembenemend uitzicht
 • En-suite badkamer met binnen- en buitendouche
 • Zwembad met zicht op de rivier
 • Safari in Hartmann’s Valley met een open 4x4 voertuig
 • Met de kano op de Kunene River op zoek naar wild op de oevers
 • Begeleide wandelingen in de vallei en langs watervallen
 • Bezoek aan de Himba’s
 • Kinderen +8 welkom

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Serra Cafema

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top