Swakopmund

Swakopmund is een gezellig stadje aan de kust met goede restaurants, winkels en cafeetjes. Het is een Duits aandoend stadje…

Swakopmund

De badplaats van Namibië

Swakopmund is een Duits aandoende stad aan de kust. Het gezellige stadje werd in 1892 gesticht en diende als de belangrijkste haven om de Duitse kolonie te bevoorraden. Duitse straatnamen, konditoreien, vakwerkhuizen en veel inwoners afkomstig uit Duitsland. In het centrum zijn enkele koloniale gebouwen te bewonderen waaronder het stationsgebouw. In het binnenland kunt u de beroemde Welwitschia-route rijden. Dit is de plek waar de eigenaardige Welwitschia Mirabilis voorkomt. Een wonderbaarlijke plant, waarvan sommige exemplaren 1500 jaar oud zijn geworden. Ten zuiden van Swakopmund ligt het dorp Walvisbaai, aan een lagune waar u duizenden flamingo’s en pelikanen kunt aanschouwen.

Zeeleeuwen bij Cape Cross

Noordelijk ligt Cape Cross, de plek waar de Portugese zeevaarder Diego Cao als eerste Europeaan voet aan land zette. Aan de kust en in het water treft u hier honderden zeeleeuwen aan. De hoeveelheid, het kabaal en de geur zullen u nog enkele dagen bijblijven.

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Swakopmund

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top