Toktokkie Trail

De Tok Tokkie Trail is een driedaagse wandeltocht door de Namib Desert, met een grote diversiteit aan landschappen. Van zandduinen…
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Toktokkie Trail

Wandelen in de Namib Desert

De Tok Tokkie Trail is een driedaagse wandeltocht door de Namib Desert, met een grote diversiteit aan landschappen. Van zandduinen tot bergachtig terrein. Te voet bent u dicht bij de natuur en leert u de schoonheid van de woestijn kennen. Hoewel de woestijn op het eerste gezicht dood en leeg lijkt, is niets minder waar. De gids vertelt veel over de flora en fauna in de woestijn. U leert sporen lezen van insecten, wilde dieren en reptielen. Wanneer de avond valt, krijgt u uitleg over het sterrenstelsel met Zuiderkruis en Orion. 

De trail heet 'Tok Tokkie'' en is genoemd naar een bedrijvige kever die hier veel voorkomt.

Rondreizen door Namibië

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Toktokkie Trail

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top