Baker’s Lodge

Kleinschalige lodge in Murchison Falls National Park, uniek gelegen aan de zuidoever van de Nijl in een schitterend privégebied

Baker’s Lodge

Kleinschalige lodge in Murchison Falls National Park, uniek gelegen aan de zuidoever van de Nijl in een schitterend privégebied

Baker’s Lodge

Exclusieve lodge in Murchison Falls National Park

Baker’s Lodge bevindt zich in Murchison Falls National Park, in een schitterend privégebied. Door de unieke ligging aan de zuidoever van de Nijl is het uitzicht vanuit lodge spectaculair, een levendig panorama van eilanden met nestende vogels, badende olifanten en slapende nijlpaarden. Vanuit alle ruimten in het hoofdgebouw, zowel vanuit de lounge, de eethoek als de goed gevulde bar kijkt u hierop uit, dus iedere maaltijd en elk drankje is behalve een culinair- ook een visueel genot. De rietgedekte houten gastenhuisjes liggen even verderop, comfortabele suites die zo zijn gesitueerd dat u zelfs vanuit bed uitzicht heeft op de rivier. 

Overvloedig veel mogelijkheden

In het gebied is overvloedig veel te doen en te zien, daarom is een verblijf van twee tot vier dagen aan te raden. Het personeel van Baker’s adviseert u hierin met plezier en organiseert het voor u, of u nu kiest voor een cruise naar de Nijldelta met de kans de zeldzame schoenbekooievaar te spotten of naar de Falls, een hike naar de top ervan, een safari per 4x4 naar de noordelijke oever, het tracken van chimpansees in Budongo Forest, sportvissen of een luchtballonsafari. Waarna het bij terugkomst, moe maar voldaan, heerlijk ontspannen is aan het zwembad. 

Tips & Tops van Baker’s Lodge:

  • Slechts acht comfortabele suites met badkamer ensuite
  • Zwembad met uitzicht
  • Ontbijten in de bush en ‘Al fresco’ dineren aan de rivier
  • Maak een private 'cheese & wine' cruise bij zonsondergang
  • Vele activiteiten in de omgeving, per boot, 4x4, luchtballon en te voet
  • Buitengewoon vriendelijk en deskundig personeel
  • Ecovriendelijk; er wordt gebruik gemaakt van lichtenergie

Rondreizen Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Foto’s Baker’s Lodge

Inspiratie reizen voor Baker’s Lodge