Kyaninga Lodge

Elegante lodge aan de voet van de Bergen van de Maan

Kyaninga Lodge

Elegante lodge aan de voet van de Bergen van de Maan

Kyaninga Lodge

Elegante lodge aan de voet van het Rwenzori gebergte

Kyaninga Lodge heeft een schitterende ligging aan de rand van het meer van Kyaninga, een kratermeer aan de voet van het Rwenzori gebergte. De idyllische locatie levert fenomenale uitzichten op, zowel vanuit het hoofdgebouw waar de 'finest cuisine' geserveerd wordt als vanuit de acht houten cottages die van alle comfort zijn voorzien.

De ongerepte rustgevende omgeving nodigt uit tot wandelingen met een gids, door het vergeten bos van Kyaninga of rondom het majestueuze meer. Met Kibale Forest op maar een uurtje afstand is Kyaninga bovendien een ideale uitvalsbasis voor het tracken van chimpansees. Voor een onvergetelijke tijd in de nabijheid van de zeldzame berggorilla’s in Bwindi Impenetrable Forest bent u een uur of acht onderweg, een absolute must tijdens uw verblijf!

Tips & Tops van Kyaninga Lodge:

  • Acht ruime cottages gebouwd op palen; rust en privacy gegarandeerd
  • Zwembad met uitzicht over het meer
  • De omliggende tuinen – waar een moestuin en tennisbaan onderdeel van uitmaken - zijn gecreëerd door landschapsarchitect Imogen Jenkins
  • Het nabijgelegen Kibale Forest heeft de hoogste dichtheid chimpansees ter wereld
  • Met uw verblijf ondersteunt u Kyaninga Child Development Centre
  • (Olympische) hardlopers kunnen in november Running The Rift Marathon lopen
  • De service van het personeel is ongekend, 24/7!

Rondreizen Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Kyaninga Lodge