Wildwaters Lodge

Spectaculair gelegen luxe lodge, genesteld in weelderig regenwoud op een privé eiland in de Nijl

Wildwaters Lodge

Lodge in het paradijs

Wildwaters Lodge is genesteld in weelderig regenwoud op een privé eiland, midden in de almachtige Nijl. Het gemeenschappelijke gebouw waar u heerlijk kunt luieren, à la carte eten en drinken is gesitueerd op een rotsformatie, waar een prachtig natuurlijk zwembad uit het roze graniet is gehouwen.

Er zijn tien rietgedekte gastenverblijven, verstrooid over het eiland en diep weggestopt in dik bos. De comfortabel ingerichte cottages zijn geplaatst op verhoogde decks en met het hoofdgebouw verbonden door houten walkways.

Activiteiten voor alle leeftijden

Avonturiers kunnen hun hart ophalen. Safari’s te paard, raften, kajakken, suppen en bungeejumpen zijn slechts enkele van de activiteiten die de lodge aanbiedt. Iets minder sensationeel maar minstens zo indrukwekkend – en voor alle leeftijden - is ‘floaten’; over diepgroene kleine stroomversnellingen hobbelend, tussen de honderden vogelsoorten waar het reserve rijk aan is.

Tips & Tops van Wildwaters Lodge:

  • Negen deluxe suites en een familiesuite, alle met uitzicht over de Nijl, zelfs vanuit bad
  • Het recent gevormde reserve is de thuisbasis van otters, gigantische hagedissen en een zeer rijk vogelleven
  • Ideaal voor families; activiteiten geschikt voor leeftijden van 2-72 jaar
  • Maak uw verblijf nóg aangenamer en boek een spa behandeling
  • Om bij deze speciale lodge te komen steekt u met een bootje de Nijl over
  • Dit paradijs op aarde is 365 dagen per jaar geopend

Rondreizen door Oeganda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR Wildwaters Lodge

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top