La Réunion actief

Het eiland Réunion is een paradijs voor de actieve reiziger. La Réunion is een perfecte bestemming voor een actieve vakantie. In het binnenland en de drie Cirques liggen …
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

La Réunion actief

Grandes Randonnées

La Réunion is een perfecte bestemming voor een actieve vakantie. In het binnenland en de drie Cirques liggen kilometers lange wandelpaden, sommige onderdeel van de 'Grandes Randonnées', lange afstandswandelingen. De beklimming van een van de vulkaantoppen is zeker een van de hoogtepunten van uw wandelreis. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor andere activiteiten. Mountainbiken, abseilen, kanoën, paragliding of surfen voor de kust. Voor welke activiteit u ook kiest, de overweldigende schoonheid van de natuur zal u in ieder geval de adem benemen.

Rondreizen door Réunion

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

INSPIRATIE VOOR La Réunion actief

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top