Spa en luxe Réunion

Pure verwennerij voor lichaam en geest is een verblijf in een van de luxe spahotels. Na een paar actieve dagen op het eiland of een rondreis per huurauto is het heerlijk om u te laten verwennen in een van de …

Spa en luxe Réunion

Wellness Réunion

Na een paar actieve dagen op het eiland of een rondreis per huurauto is het heerlijk om u te laten verwennen in een van de luxe spahotels. De ligging van de spahotels is uniek. Geniet van de schoonheid van de omgeving, hoor het ruisen van de zee terwijl u geniet van een ontspannende massage en laat u in de watten leggen door een van de spa-behandelingen. 

Rondreizen door Réunion

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

Top accommodaties in Spa en luxe Réunion

Palm Hotel & Spa

De locatie en het uitzicht over de oceaan zijn gewoonweg verbluffend.

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top