Sabyinyo Silverback Lodge

Op zoek naar de berggorilla’s

Sabyinyo Silverback Lodge

Op zoek naar de berggorilla’s

Sabyinyo Silverback Lodge

Gorilla's zoeken vanuit comfortabele lodge

Sabyinyo Silverback Lodge is slechts enkele minuten gelegen van het hoofdkwartier van het Parc National des Volcans. Hier vertrekt uw expeditie op zoek naar de machtige berggorilla’s. Te voet, waarschijnlijk één van de meest spannende en aangrijpende ervaringen van uw leven! De stenen cottages met Rwandese terracotta daken zijn voorzien van een grote zithoek met openhaard en een en-suite badkamer. Neem plaats op de beschutte veranda en bewonder het weidse uitzicht over het omliggende platteland en de vulkanen van de prachtige Virunga Mountains.

Buiten de gorilla trekkings worden er nog tal van andere natuurlijke, culturele en sociale excursies aangeboden zoals op zoek gaan naar de gouden apen, vogels spotten of mountainbiken in de omgeving. De 3700m hoge Visoke beklimmen of een drie uur durende tocht maken door het Volcanoes National park. Na het wandelen, kunt u genieten van een welverdiende massagebehandeling of bij koud weer is het heerlijk vertoeven bij het haardvuur. Geniet van deze prachtige en unieke accommodatie en al het moois dat het omringt!
Een dramatische, spannende en onvergetelijke “wildlife experience of a lifetime”.

Tips en tops Sabyinyo Silverback Lodge:

  • Slechts 5 dubbele cottages, 2 suites en 1 family suite
  • Zithoek met openhaard en veranda
  • En-suite badkamer met bad en douche
  • Gorilla of golden monkey trekking
  • Breed scala aan excursies te voer, per mountainbike of met de kajak
  • Vogelparadijs met meer dan 650 verschillende vogels
  • Breng een bezoek aan de lokale Musanze market
  • Kinderen welkom, gorilla trekking vanaf 15 jaar

Rondreizen Rwanda

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Foto’s Sabyinyo Silverback Lodge