Gold Zanzibar

Luxe toevluchtsoord op een majestueuze locatie

Gold Zanzibar

Luxe toevluchtsoord op majestueuze locatie

Gold Zanzibar Beach House & Spa is een luxe toevluchtsoord aan de noordwestelijke kust van Zanzibar, op de majestueuze locatie Kendwa. Gelegen aan de Indische Oceaan, is Kendwa een oase die geen getijden kent: genieten van stil azuurblauw water gegarandeerd.

Gold Zanzibar biedt verschillende kamertypes, alle met een intieme en ontspannen sfeer. Sierlijke kamers met hedendaags design, hoogwaardige houten meubels met bewerkte decoratieve elementen van exotische tintje worden gemixt met een natuurlijke stijl. De kamers hebben uitzicht op de tropische tuin of zee. Wilt u vanuit uw kamer meteen op het strand stappen? Kies dan voor één van de elegante suites of villa’s direct op het strand.

Tips & Tops Gold Zanzibar

  • Laat u verrassen door culinaire creaties van topkoks op wereldniveau
  • Privéstrand diners en barbecues kunnen worden georganiseerd voor uw speciale momenten
  • Ontspannen tijdens een van de spa- en massagebehandelingen door gekwalificeerde therapeuten
  • In de omgeving kunt u snorkelen, windsurfen, duiken, diepzeeduiken en kanoën
  • Op minder dan één uur rijden van het Masingini Forest

 

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top