Kubu Kubu Tented Lodge

Dichtbij de migratie
Tanganyika Wilderness Safari
Share on email
Email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter

Kubu Kubu Tented Lodge

Voor de echte Afrikaanse bush ervaring

Kubu Kubu Tented Camp is dankzij de ligging in het centrale deel van de Serengeti een strategische uitvalsbasis voor één van de belangrijkste migratiegebieden. Legendarische lokaties als Masai kopjes, Seronera en de Grumeti rivier zijn niet ver weg. Aanschouw vanuit de luxe van uw eigen tent de migratie, een geweldig natuurwonder. De stijlvolle tenten zijn gebouwd op houten platforms en beschikken over een balkon met uitzicht op Serengeti National Park. Het centrale gedeelte van het kamp bevindt zicht op een verhoogd plateau en beschikt over een restaurant en lounge van waaruit u niets hoeft te missen van het uitzicht en wildlife.
 

Tips & tops Kubu Kubu Tented Lodge:

  • 25 ruime comfortabele en-suite tenten met privé badkamer
  • Geniet van uitzonderlijke gerechten en wijnen in het restaurant
  • Neem plaats in de gezellige lounge waar een intieme sfeer heerst
  • Wifi in centrale deel van het kamp
  • Zwembad
  • Stap aan boord van een luchtballon en bewonder het wildlife vanuit de lucht
  • Ervaar het dagelijkse leven van de Masai tijdens een bezoek aan de Mbuwge stam

Rondreizen door Tanzania

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. In ons blog leest u de laatste ontwikkelingen.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top