Lomé

De bruisende hoofdstad van Togo met haar vele bezienswaardigheden. Zoals de levendige internationale markt met haar beroemde Mercedes Mama’s (Nana-Benz), de vissershaven…

Lomé

Hoofdstad van Togo

De bruisende hoofdstad van Togo met haar vele bezienswaardigheden. Zoals de levendige internationale markt met haar beroemde Mercedes Mama's (Nana-Benz), de vissershaven en het ‘centre artisanal’ waar allerlei ingrediënten voor potentie verhogende middelen en magische brouwsels verkocht worden. Ook vindt u er vele koloniale gebouwen en zijn er enkele zeer goede kunstgalerieën waar u prachtige Afrikaanse tribale kunst kunt kopen. In Lomé is ook de fetish- en voodoo-markt. Op deze markt kunnen allerlei attributen gekocht worden die uit de fetish en voodoo religie komen. Al deze attributen beschikken over magische krachten die het geluk of de gezondheid zouden beschermen.

Rondreizen door Togo en Benin

Wij bieden u graag een reisvoorstel aan dat volledig voldoet aan uw verwachtingen. De voorgestelde reizen op onze website zijn vooral bedoeld als inspiratie, en tonen slechts een kleine greep uit de mogelijkheden. Vertel ons uw wensen en laat ons uw reis op maat samenstellen. Wij adviseren u met plezier!

Wij vinden het – zeker nu – belangrijk dat u juist geïnformeerd bent en met een goed gevoel op reis gaat. Lees meer over de laatste ontwikkelingen op onze Covid-19 pagina.

Benieuwd naar onze inspiratiereizen?

MEER INFORMATIE?

Graag helpen we u met het samenstellen van uw droomreis. Aan de hand van uw wensen stelt onze regiospecialist een reis op maat voor u samen. Een reisvoorstel met hoogtepunten die u gekozen heeft, het type accommodatie dat bij u past en de reisduur die u wenst. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u met plezier!

UNTAMED INSPIRATIE

Vul uw e-mailadres in om u in te schrijven voor de nieuwsbrief (zie privacyverklaring)
Wij zijn ook te volgen op:
Untamed Travelling

Untamed Travelling

Scroll naar top